zang | jazz-pop-rock

Hou je van zingen en wil je in de voetsporen treden van Amy Winehouse, Selah Sue, Bruno Mars, Ellie Goulding, Frank Sinatra, David Bowie …?  Dan is de cursus jazz- en popzang misschien wel iets voor jou!

Bij de jazz- en popzangles besteden we aandacht aan zangtechnische aspecten zoals ademhalings- en stemtechniek.  Daarnaast komen ook de uitvoeringsaspecten zoals tekstinterpretatie, uitstraling, podiumpresence, microfoontechniek, …  aan bod.  Er wordt uitgegaan van ieders persoonlijke stem en ontwikkelen ze zo dat je er het maximum uit kunt halen, zonder stemproblemen te krijgen.  Welke stijl je wilt zingen, maakt hierbij niet uit: jazz, pop, musical … iedereen kan zich door te trainen een stijl eigen maken.  Ook is er in de lessen ruimte om een eigen repertoire op te bouwen.

Het motto van de jazz- en popzanglessen?  Zingen met een eigen, vrij geluid en het zo eerlijk en oprecht mogelijk ontwikkelen van je eigen klank.

De lessen gaan door op dinsdag.

Nona Dekeyser behaalde haar bachelor in jazz zang en haar master in pop zang, dit op het Koninklijk Conservatorium van Gent. Ze volgde er les bij Sophie Verbruggen, Kristen Cornwell, Chrystel Wautier en Stef Caers en volgde ook enkele workshops bij Ibernice Macbean.

Nona is naast leerkracht ook heel actief in de Vlaamse muziekscene. Zo zong ze reeds backings voor onder andere K3, Coco Jr. en Laura Tesoro. En ook als leadzangeres is ze actief bij verschillende eigen bands zoals btz, Midnight Blue Birds en Skunk City.

Contact:
Nona.Dekeyser@artiz-izegem.be