zang | jazz-pop-rock

Hou je van zingen en wil je in de voetsporen treden van Amy Winehouse, Selah Sue, Bruno Mars, Ellie Goulding, Frank Sinatra, David Bowie …?  Dan is de cursus jazz-pop-rock zang misschien wel iets voor jou!

Bij de jazz- en popzangles besteden we aandacht aan zangtechnische aspecten zoals ademhalings- en stemtechniek.  Daarnaast komen ook de uitvoeringsaspecten zoals tekstinterpretatie, uitstraling, podiumpresence, microfoontechniek, …  aan bod.  Er wordt uitgegaan van ieders persoonlijke stem en ontwikkelen ze zo dat je er het maximum uit kunt halen, zonder stemproblemen te krijgen.  Welke stijl je wilt zingen, maakt hierbij niet uit: jazz, pop, musical … iedereen kan zich door te trainen een stijl eigen maken.  Ook is er in de lessen ruimte om een eigen repertoire op te bouwen.

Het motto van de jazz-pop-rock zanglessen?  Zingen met een eigen, vrij geluid en het zo eerlijk en oprecht mogelijk ontwikkelen van je eigen klank.

De lessen gaan door op dinsdag.

Amber Meert behaalde haar Master diploma in Pop zang aan het Koninklijk Conservatorium van Gent. Ze volgde er les bij Ibernice Mcbean en Stef Caers. Daarnaast heeft ze ook de Specifieke Lerarenopleiding afgerond. 

Amber is naast het lesgeven ook actief in de professionele muziekscene. Zo is ze o.a. leadzangers bij de band ‘Mooger’ en zingt ze meermaals per week in de foyer van de musical ’40-45′. Daarnaast werkt ze als freelance zangeres voor verscheidene projecten.

Contact:
Amber.Meert@artiz-izegem.be